Mors dags blomster

mors dag

I den kommende weekend er det Mors Dag. De fleste af jer har sikkert sådan en tradition med, at I sørger for at tage en lille gave med til hende, når I skal til frokost hos hende og din far. Og jo, I hører selvfølgelig på din fars praleri om, at han selv – helt alene og uden hjælp fra din mor – har lavet leverpostejen. Det er lidt irriterende at høre på. Han burde måske lige tænke over, at din mor laver alle måltiderne til ham 364 dage om året. Så praleriet vil du gerne undvære. Faktisk, så er du nået dertil, at du ikke gider at se ham. Din mor, ja hende vil du gerne se og tale med. Men kan du tillade dig at ’adskille’ dem? De holder jo meget af hinanden.

Mor til frokost?

Du kunne invitere din mor til frokost – på et eksklusivt sted, hvor smørrebrødet er højt belagt. Og det kan du gøre når som helst. Det behøver ikke at være på Mors Dag. Du kan sige nej tak til invitationen til frokost – på Mors Dag. Og i stedet for kan du vælge at sende hende en stor flot buket blomster, som hun vil nyde at se på og dufte til. Den vil klæde dine forældres stue. Og nej, det er absolut ikke svært at finde en blomsterforhandler med blomsterlevering på Amager.

Vælg en fin buket

Du skal bare bestemme dig for, hvilken buket, din mor skal have, så skal blomsterforhandleren nok sørge for, at den når frem til hende. Skal buketten leveres indenfor et bestemt tidsrum på dagen, så skal du muligvis have fat i en lidt større blomsterforretning. Men det er heller ikke svært at finde. Du kan jo lave en søgning der hedder ”Blomsterudbringning København” og så tale med de forretninger, du finder, direkte om det.

Mulighederne for at sende blomster

Hvis du gerne vil sende blomster til en person i en fremmed by, kan du gøre det på flere måder. Her er nogle muligheder:

  1. Bestil online: De fleste blomsterleverandører har en online platform, hvor du kan bestille blomster til levering i en anden by eller endda i et andet land. Du kan normalt vælge den ønskede buket eller arrangement, angive modtagerens adresse og betale online. Sørg for at vælge en pålidelig leverandør med positive anmeldelser.
  2. Ring til en lokal blomsterhandler i København på 32 58 02 84. Hvis du ikke er fortrolig med at bestille online, kan du ringe til en lokal blomsterhandler i den by, hvor modtageren bor. Forklar, hvad du ønsker at sende, og oplys modtagerens adresse og telefonnummer. De vil normalt kunne tage sig af levering og betaling over telefonen.
  3. Brug en blomsterleveringstjeneste: Der er også mange tredjeparts blomsterleveringstjenester, som kan hjælpe dig med at sende blomster til en person i en anden by. Disse tjenester fungerer som mellemled mellem dig og blomsterhandleren, og de kan hjælpe med at arrangere levering og betaling. Det er ofte for dyrt – så hvorfor ikke bestille direkte ved blomsterhandleren?

Uanset hvilken metode du vælger, er det vigtigt at sikre dig, at modtagerens adresse og kontaktinformationer er korrekte, og at du har angivet den ønskede leveringsdato.

 

Scroll to Top