Indbrud hos underboen

indbrud gennem et vindue

Der er ikke nogen grund til at gå i panik. Du behøver ikke at ringe til den første og bedste låsesmed på Frederiksberg, så han kan komme og tjekke dine låse lige med det samme. Du kan godt vente en lille uges tid, så du kan få sat møblerne på plads og få hængt dine plakater op. Der sker jo ikke noget her i denne fredelige bydel. Det var, hvad ejendomsmægleren fortalte dig. Men så skete der jo det, at den samme eftermiddag, som du flyttede ind, så var der faktisk indbrud i lejligheden nedenunder. Der var åbenbart et par ubudne gæster, der drog fordel af, at I havde ladet døren til trappeopgangen stå åben og af larmen, som skabes, når flyttemænd bærer møbler op på fjerde sal.

Hurtig og ret billig låsesmed

Du gik i hvert fald i panik, da du hørte om indbruddet. Og det fik dig også til at lede efter den bedste låsesmed på Frederiksberg. Du skal ikke udsættes for indbrud, fordi din boligs låse er meget gamle.

Du fandt faktisk en billig låsesmed, som kunne komme allerede to dage senere. Han tjekkede låsene – både den til hoveddøren og den til bagtrappen. Han tjekkede også låsene i dørene til balkonerne. De to sidste blev godkendt. Men de to første blev altså dømt for gamle og usikre. Du fik derfor et godt tilbud på nye låse til hoveddøren og bagtrappens. Og du tog imod det. Låsesmeden var dog lidt langsom til at komme og sætte dem i. Men da han efter en uges tid havde fået de nye låse leveret fra sin leverandør, så gik der ikke ret lang tid, inden han kom og fik dem monteret. Det var en lidt kompliceret operation – især den, der handlede om låsen til hoveddøren.

Ældre og fin bygning

Det er jo en fin gammel bygning og hoveddøren er lavet af tungt træ, som helst ikke skulle ødelægges. Det var dog ikke det sværeste at få sat den del af låsen i selve døren. Nej. Det sværeste var at få låsen tilpasset til dørkarmen. Den er jo også lavet af træ. Låsesmeden måtte bakse med det der slutblik i ret lang tid, inden han var tilfreds med resultatet. Der blev testet og testet. Der blev skruet rundt med nøglen i cylinderen og der blev slebet og skruet igen og igen. Det tog en evighed. Men på et tidspunkt var låsesmeden tilfreds med resultatet. Du fik din nye nøgle overdraget. Han bad dig om at tjekke låsen, imens han så på. Han ville lige sikre sig, at du forstod hans forklaringer om, hvordan du håndterer låsen. Du var faktisk ret imponeret over, hvor grundigt han arbejdede.

Klart bedste låseservice på Frederiksberg

Du vil bestemt anbefale ham som den bedste låsesmed på Frederiksberg, du har mødt nogensinde.

Så det skal du selvfølgelig gøre. Send ham en mail med en tekst, som han kan bruge som en positiv reference på sit site. Det vil han blive rigtigt glad for. Det behøver ikke at være en lang og uddybende tekst. Bare en lille tekst, der fortæller, at låsesmeden på Frederiksberg gjorde sit arbejde godt, og at du nu har tyverisikre låse i din bolig.

Scroll to Top