Typisk dansk gave?

Spring Copenhagen figurer

Din far var så stolt. Han kunne bare ikke lade være med at prale af dig. Du har lige fået 12 i engelsk. Og du skal til eksamen igen om en uge. Denne gang i matematik. Eller er det fysik? Det er lidt grødet i hovedet med den der eksamenslæsning. Men en ting er sikker. Du bliver student om ikke så lang tid. Og det bliver skønt at slippe for terperierne, bøgerne – og hende den der snerpe, som I kalder for dansklærer.

Fejring med stil

Du og klassekammeraterne er allerede ved at planlægge, hvordan i skal fejre, at I bliver studenter. Og nej, det bliver ikke den traditionelle tur med ladvogn og massevis af bajere. Der skal være stil over det. Så I skal finde penge til leje af sportsvogne med chauffører. I skal finde penge til champagne. I skal også finde penge til stilfuldt tøj. Det bliver dyrt. Men du har en lille tanke om, at du også skal finde pengene til at kunne købe små gaver til dine klassekammerater.

De små figurer er så unikke

Og du ved allerede, hvad de skal have: Små ’emotions’ fra Spring Copenhagen. Bare sådan som en lille afskedsgave fra dig til dem. Nu skilles I jo. Nogle af dine venner skal på universitetet. Selv har du valgt at tage til Australien og besøge din skøre onkel. De bedste af dine klassekammerater skal dog også have en lidt større gave. Du havde faktisk overvejet, at den lille ’emotion’ som de skal have, skal kombineres med en af de der nøgleringe, som Spring Copenhagen også producerer. Sådan et lille eksklusivt sæt – fra dig til dem, du bedst kan lide i klassen.

Men hvor skal pengene komme fra? Ja, det er jo et godt spørgsmål. Et svar – måske det mest virkelighedsnære – er, at de skal komme fra din mors nye mand. Han er jo stenrig og kan sagtens give dig nogle penge, så du får råd til gaver, tøj, sportsvogn og champagne. Det pudsige er, at din mors nye mand faktisk er grossist og har eneret på distributionen af mange af de varer, som ofte kan ses på de der isenkræmmeres sites, hvor de har sektioner med isenkram tilbud. Desværre har han ikke eneret på distributionen af produkter fra Spring Copenhagen!

Gode tilbud på mærkevarer jævnligt

Det ville da ellers være oplagt at få ham til at skaffe lidt ekstra emotions hjem. Men det kan ikke lade sig gøre. Kunne du måske få ham til at tale med en af de isenkræmmere, som han forsyner med de tyske mærkevarer? Du kan i det mindste spørge ham om muligheden. Måske kan han også give dig en anden god idé til en ekstra fin gave, til de bedste klassekammerater. Du kan ikke vide det, hvis du ikke spørger. Og det kan godt være, at du får et negativt svar.

Men det kan være, at du får et tip til, hvor du kan finde andre tilbud på mærkevarer og designere, som dine kammerater vil værdsætte at få som gave. Så forhør dig hos en fagmand. Få svar på spørgsmålene. Og accepter, at et nej ikke altid er negativt.

Scroll to Top